2011/03/16

Blackbery, iPhone atau Android?



Sudah update pasal android semalam jadi hari ini baru boleh update pasal borak-borak dalam Sahabat Blogger pasal handphone lagi! hehe


Perbualan ini telah berlangsung pada 11 mac 2011 lepas. ( ada macam laporan tak? )

Melibatkan wan:Hazwan Mohd, Amal Anuar, Zulsyamin Suhaimi, Dato Ahmad Zaki Jinlapudin, ‘Atiqah Ibrahimovic, Redzuan Ridz, Fahmi Mahat, Hamizah Hasnan, Amirah Izzati, dan juga Panas Hati.

(semuanya mungkin nama sebenar atau tidak.. hehe)


Persoalannya adalah, apa bagusnya blackberry itu?

Bermulalah perbincangan hot and cold pasal handphone, antara subjek yang termasuk dalam perbincangan ini adalah : Blackberry, iPhone, 3310, Nokia C5-03, Nokia C6-01, Android phone, dan juga PUBLIC PHONE!

Ikuti perbualan : KLIK GAMBAR DI BAWAH

1w
2w
3w
5w
4w
8w
9w
At last Wan nak highlight satu statement dari Encik Panas Hati,

entry2210

Android cool! Banyak application yang boleh download free je! Tak tahu apa itu android?
KLIK SINI

Sekian , Wan sekadar berkongsi pendapat, selebihnya terletak pada tangan korang sendiri untuk menggunakan handphone apa pun, yang penting ada kredit untuk balas mesej!! ops….okbai….



6 comments:

OnlyZul said...

hadoi..gmbr blur lah..tak jelas sgt..

aku still minat BB dgn iphone cuz mmber ada pakai....
android tak tau lagi..
pernah try window mobile kat xperia x1...suck giler..ahaha..tak berkenan..kehkeh..

android dgn window mobile lebih kurang same ke?

dulu pernah try htc touch..htc under android kan?...tpi fon die slalu lag..dgn software2 skali aku terbenci..hahaha

tgh survey2 lagi nie..hope ko lak hasut android kat aku..kehkehkeh..

tak smpt singgah kedai lagi..survey online jek..mmg tak puas hati..huhuhu

mesmerising_wan said...

aah la, jap edit gamba,.
HTC tak semua yang pakai android,
yang baru2 je, ade lagi baru pakai windows 7, tp nak yang best android la
htc touch gune windows jugak rasenye,

iPhone n BB kalau nak donlod kena baya rasenye..
android all free!!! kena pergi tmpt wifi je, xpun gune je simkad brodband.. ops!..
pastu tuka balik, hoho,. biau penuh hpon tu

Nadhirah-chan said...

ohh android ni kira samrtphone laa ? huhu susah beno nak paham , semua canggih sgt sekarang ni =='

Ery Farieha said...

nak BB!
nak tuit2
eekekek

mesmerising_wan said...

ahaha! g beli cepat! hu.. leh tweet2 selalu!

puanbee said...

betui gak yg penting ada kredit lain tk kisah huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | free samples without surveys