2011/02/22

Lynda Roslan Covergirl DARA.com


Entry ini khas untuk kawan lamaku Lynda Roslan, dikenali di UiTM Sri Iskandar, Perak, dalam Diploma in Landscape Architecture (2006-2009).

Lynda sambung degree tapi wan tak sambung, hehe, malas, ops,. Anyway, tahniah buat lynda dapat jadi covergirl DARA.com bulan Mac, wan pun gigih gila cari majalah ni, baru dapat jumaat lepas, yang 1st beli dan buat post di blog adalah, encik Hairie! , ahaha.

Time macam ni lah teringat momen-momen sewaktu di Perak dulu, sangatlah teringin nak jumpa semua semula, bilalah dapat bersama-sama buat photoshoot lagi, hang out together-gether!...




Lagi satu nak selitkan dalam majalah Dara.com ni best juga ye, ada macam-macam tips, contohnya hiasan hijab ni, cara pakai shawl, dan banyak lagilah, dapatkan lah untuk lebih lanjut ye, hehe.





Miss u all guys!! Batch LA diploma jul 06-09!!
Antara kawan-kawan yang ada blog

15 comments:

sembil9n said...

mmber aku sorg ni lg hebat... dy lelaki tp kuar kt majalah DARA ni... Apa ke nerakanya itu??hahahahah

Hanim Mahali said...

majalah dara.com memang best... banyak ilmu boleh dapat...rajen gak beli... ^_^

mesmerising_wan said...

@sembil9n apekah die? hehe

CikHanis said...

HAHA.wan.pic 2 last tu paling mahal!siyes!pic zaman jahiliah kami ;)tettttttt!weh!turun sini la time weekend.pasti ada saje xtvt ktowg plan.ehhe

hairie said...

ahaha...aku org first ke/?hahaha.mungkin kot..hahaha

sape sembilan tu? haha...aku tgk safiq rahim ade je dlm dara.com tu..haha. dlm cover lelaki,,huhu

miss lynda said...

hehe..macehh wannn:DD

mesmerising_wan said...

hehe~ thanx..
weekend? alamak.. kena plan dulu, susah la nk amek cuti..

Dhia Delisha said...

btl2 dhia suke ingt time sek... n nk sgt jmpa kwn2 lama...

forever love said...

hoho...kwn wan dah popular la..hihi..kwn atq pun pernah masuk dara..dalam segmen univerisiti tue..hihi

mesmerising_wan said...

tumpang glamor je.. ahah

efa said...

bestnya...masuk majalah siap jd cover majalah lg tu bestnya kwn ko =)

aNnE said...

best la dpat masuk majalah..ahakzz:)

Ifti Larina said...

ohh kwn u yeaa. yeah shes beautiful

mesmerising_wan said...

hehe,, aah,,
turun temurun katenye,, he

SyafiqRidhwan said...

kawan masuk majalah ?
hebat. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | free samples without surveys